Ofrivillig vilodag 🙏🏻
Den ömma kroppen kändes av redan klockan 07 när jag vaknade till. Skickade meddelande till Heidemarie och kollade av läget med henne. Lika öm och extra krämpor på oss båda gjorde att vi tog beslutet att avbryta hikingen. Idag skulle vi vandrat på Kullaberg. 

(null)     
Svårighetsgrad: Medel/svår, kuperat och en del branta partier Terräng: Skogvägar, naturstigar, klippor 

Beskrivningen gjorde att vi satte vår ömma kropp framför vandringen idag. Vi gör den själv en annan dag när knän mm är läkta. Det blev till att klippa av bandet i förtid…

(null)
2/3 ett bra resultat - över 55000 steg

Försökte somna om… gick inte… spelade mobilspel och gick upp 09:00. Per sov än. Fixade frukost, satte på kaffe till maken. Tittade på Nyhetsmorgon och åt min frukost. 

(null)
Var är du Per? Frukosten klar! 

Blev kvar i soffan det mesta av dagen. Voltaren på knät, Treo, liniment på ryggslutet och blåmärke under tånaglarna. Kroppen säger ifrån! Vila! 

(null)
Vilka rundor tar vi nästa år? 😉

Det blev "Bytt är bytt" på TV:n, en sväng till Arons när Treon kickat in. Matlagning och TV-tittande när middagen var klar. Resterande avsnitt av "Det som göms i snö" och nu en hel natts rekreation och ledighet imorgon. Det gör gott i denna ömma stackars kropp! Undrar om Heidemarie tar hissen imorgon på jobbet?!

👋🏼👋🏼






Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress