Sista boken här...! 🥳
Hade satt väckarklockan på 08. Gick upp 07:30. Frukost och Nyhetsmorgon. Tog några svängar ut till soptunnorna. Rensade kylen. Gick upp på kontoret. Började skriva ner BBIC avsnitt som ska med i utredningarna. Ringde en socialtjänst i norr och lade upp  planerna för en utredning. Tittade lite strött runt i alla mina papper och böcker på kontoret. Vid 11:30 körde jag och Knut till Ängelholm. Parkerade hos mamma. Gick en runda i trädgården och fortsatte sedan ner i stan till Twin Nails och fixade  naglarna. Köpte räkmackor på Sjöstrands konditori.

(null)
Vår- och påskfint i stan ☀️🐥

Fikade mackor och te ute på mammas altan. Körde sen till Blomsterlandet och köpte vårblommor (bland annat...😉). Hem. Hämtade upp en bok och körde till Båstad. Mötte Heidemarie utanför biblioteket och vi tog en liten promenad i solen innan hon hade ny lektion och jag lämnade tillbaka boken. Gick in på Systemet och hämtade även ut ett paket på Lyckankiosken. Det var en annan bok.

(null)
Sista köpta boken på sista delkursen 🥳

Körde inom Willys och handlade på vägen hem. Lagade middag. Per & jag åt. Gick upp på kontoret och förberedde kvällens styrelsemöte med Munskänkarna. Pratade lite med Ida och kopplade sedan upp mig på Teams. Mötet gick bra. Protokollet klart för signering. Per och jag tittade på Sveriges Mästerkock och sen ett avsnitt till av Snöängeln. 

(null)
Choklad till mamma 🍫

Handlat lite påskgodis till mamma. Hon ska passa hus, katter och trädgård i påsk så man får ju se till så hon har det bra. Imorgon blir sista jobb- och skoldagen innan påskledigheten. Men som sagt - en dag till... och den är välplanerad...

👋🏼👋🏼