🎶On the road again… 🎵
Fick ju en extra timme idag när vi flyttade tillbaka klockan. Så vaknade ju såklart lite extra tidigt idag. Fick igång Per och jäktade mamma och Emelie i rummet brevid, 255. Checkade ut från hotellet och tog en "Bolt" till Vulcanusgatan. Ida och Magnus  höll på att steka pannkakor till frukost. Supergoda! 🥞
Vi packade ut i bilen och klockan 11 körde jag, Anton, Emelie och mamma från den stora staden söderut. Vi lyssnade på diverse poddar. Tankade upp både oss och bilen på vägen. 

(null)
Årets första lussebulle 

Lämnade av Emelie i Göteborg på Tvärhandsgatan och fortsatte söderut. Anton körde till Göteborg och jag körde därifrån. Vi stannade på Laxbutiken i Heberg och åt middag. 

(null)
Grillad lax med rotfrukter - mums! 😋

Klockan 18:00 var Anton och jag hemma. Jag körde direkt mamma hemåt. Vi körde inom Arons och stödhandlade. Släppte av mamma och körde hem igen. Packade upp matkassen och min resväska. Fixade lite med ett tal till tisdag, Lotto & Vikinglotto resultat och kyrkvärdsdagar. Kokte ägg, gjorde lunch till imorgon och sen slängde sig migränauran över mig så jag stoppade i mig två Panodil och skyndade mig upp till min säng och slappnade av. Synen kom tillbaka och nu ska jag njuta av min säng. Home sweet home 🏡.

👋🏼👋🏼