Utflykt 🤗
Idag höll jag mig kvar i sänglakanen till 09:20. Ida och Magnus kom och hade frallor med sig till frukost. När bullar, te, ägg och sill var uppätna så gick vi ut och lastade bilen med Antons grejer och kläder och körde det upp till Antons väg i Mellbystrand. SÅ glad han blev! 🤣 Per och Ida begav sig ut på golfbanan och jag skickade ett sms till mamma och hörde om hon ville tillbringa eftermiddagen i Eskilstorp. Hann knappt trycka på sänd knappen innan hon svarade: Absolut! Körde inom Arons i Hjärnarp och handlade till henne och oss. Hon satt i startgroparna när jag kom fram och vi körde tillbaka över åsen. Hämtade Astrid hos golfarna och gick hem och gräddade våfflor. 

(null)
Med sylt och grädde

Vi lekte med Astrid, vattnade blommorna ute, rensade fågelbad och njöt av en ledig dag. På kvällen fixade jag presenten till mamma från oss barn på hennes mobil. 8G surf så nu kan hon FaceTimea med alla barn och barnbarn hej vilt. Efter middagen körde jag och Per hem henne igen. Hon var nöjd med dagen! 😊 På vägen hem igen stötte vi på ett rådjur. 

(null)
Akta, akta! 

Vi körde då av Gamla Riksvägen och letade efter de lite större djuren som vi brukade köra på safari efter med barnen förr. 

(null)
Skogens konung 🤴🏻

Han gömde sig väl och vi såg bara: 

(null)
Harar i massor... 🐇

Hem till soffan och såg klart på "Man Hunt". Helgen går mot sitt slut men än är söndagen kvar och nästan orörd... klockan 00:06. Natti! 

👋🏼👋🏼


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress